Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g10g33kcal1.9g4.7g0.8g1.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl52g182kcal7.3g33.3g1.6g2.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g10g32kcal1.8g5.6g0.3g1.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g513kcal22g87.2g7.4g12g
Valittu annoskoko126g257kcal11g43.6g3.7g6g
Annoskoko puolitettuna63g128kcal5.5g21.8g1.9g3g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.5g2.9g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910