Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g70g12kcal1.3g1.5g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g25g97kcal7.2g0.5g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g430kcal18.2g5.8g36.4g0g
Valittu annoskoko126g215kcal9.1g2.9g18.2g0g
Annoskoko puolitettuna63g107kcal4.6g1.5g9.1g0g
Arvot/100g100g170kcal7.2g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355931