Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Seiti pakaste 15g12kcal2.6g0g0.1g0g
Voi 0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g6.7g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g7.7g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g89kcal7g10.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko127g45kcal3.5g5.3g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g22kcal1.8g2.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442