Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaattimurska 10g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 42g32kcal7.3g0g0.3g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g21g33kcal3.7g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g179kcal23g3.8g7.6g1.8g
Valittu annoskoko126g89kcal11.5g1.9g3.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna63g45kcal5.8g1g1.9g0.5g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895