Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)28g45kcal5.3g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.1g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g21g7.2kcal0g1.5g0.1g0.4g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Persilja7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g166kcal11.8g15.4g5.8g2.8g
Valittu annoskoko126g83kcal5.9g7.7g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g42kcal3g3.9g1.5g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g6.1g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129