Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu53g85kcal14.6g0g2.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ranskankerma Valio22g61kcal0.5g0.8g6.1g0g
Sinappi 1.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.5g21kcal1.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g362kcal34.6g4.8g22.2g1g
Valittu annoskoko127g181kcal17.3g2.4g11.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g91kcal8.7g1.2g5.6g0.3g
Arvot/100g100g143kcal13.7g1.9g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412