Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Juuriselleri 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 33g25kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta33g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas8.3g23kcal1.6g0g1.8g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g133kcal5.8g15.8g4g3g
Valittu annoskoko127g66kcal2.9g7.9g2g1.5g
Annoskoko puolitettuna63g33kcal1.5g4g1g0.8g
Arvot/100g100g52kcal2.3g6.2g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390