BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu22g14kcal0.4g3.1g0g0.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g122kcal8.4g7.2g6g2.4g
Valittu annoskoko127g61kcal4.2g3.6g3g1.2g
Annoskoko puolitettuna63g31kcal2.1g1.8g1.5g0.6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.8g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583