ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu9g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi38g51kcal7.7g0g2.3g0g
Amerikan pekoni 1viipale8g26kcal1g0g2.4g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g12g17kcal0.4g3.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g259kcal20.2g21.4g10.2g1.2g
Valittu annoskoko127g130kcal10.1g10.7g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna63g65kcal5.1g5.4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g103kcal8g8.5g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399