Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g226kcal11.4g18.6g11g3.2g
Valittu annoskoko127g113kcal5.7g9.3g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna63g57kcal2.9g4.7g2.8g0.8g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.3g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753