Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 18g53kcal3.2g8.5g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g43kcal3.4g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g193kcal13.2g17.2g7g3.8g
Valittu annoskoko127g97kcal6.6g8.6g3.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna64g48kcal3.3g4.3g1.8g1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470