Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 66g55kcal12g0g0.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g4.4g2.8kcal0.2g0g1.1g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)11g35kcal4.1g0g2.1g0g
Korppujauho 4.4g16kcal0.5g3.3g0g0.2g
Maitojauhe rasvaton 3.3g12kcal1.1g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g300kcal35.8g10g14.4g0.4g
Valittu annoskoko127g150kcal17.9g5g7.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna64g75kcal9g2.5g3.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal14.1g3.9g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171