Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g2.7g13kcal0g0g1.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g11g43kcal0g10.6g0g0g
Raparperi 52g18kcal0.4g2.9g0.1g0.7g
Culinesse (Flora), annos 10g14g63kcal0.1g0.1g6.9g0g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g61kcal1.8g12.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana253g562kcal7.2g86.2g19.4g2.8g
Valittu annoskoko127g281kcal3.6g43.1g9.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g141kcal1.8g21.6g4.9g0.7g
Arvot/100g100g222kcal2.8g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128570