Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g37g22kcal3.6g1.6g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Mantelilastu (A la meira)15g88kcal3.5g1g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g599kcal24g8g53.2g0g
Valittu annoskoko127g300kcal12g4g26.6g0g
Annoskoko puolitettuna64g150kcal6g2g13.3g0g
Arvot/100g100g236kcal9.4g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231