Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 55g13kcal0.7g1.1g0.3g1.4g
Pekoni, paistettu 19g96kcal3.1g0g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g16g54kcal4.1g0g4.3g0.2g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g390kcal21g4.4g31.8g3.2g
Valittu annoskoko127g195kcal10.5g2.2g15.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g98kcal5.3g1.1g8g0.8g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018