Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g35g53kcal0.6g0.9g5.2g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kuha (Kela 1989), annos 100g36g35kcal6.7g0g0.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.2kcal0.2g1g0g0.2g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g1.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapu 18g12kcal2.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g239kcal20.8g6g14.2g1g
Valittu annoskoko127g120kcal10.4g3g7.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna63g60kcal5.2g1.5g3.6g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513