Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 220g720kcal22.4g146.1g2.4g7.4g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g240g252kcal45.6g1.2g7.2g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g250g200kcal3.8g16.8g12.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl400g120kcal18.4g7.6g1.2g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3198kcal209g348.6g100.4g28.2g
Valittu annoskoko1260g1599kcal104.5g174.3g50.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna630g799kcal52.3g87.2g25.1g7.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180