Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g188g188kcal35.6g0g4.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g72g201kcal13.7g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g959kcal112.2g16.6g42g17.2g
Valittu annoskoko1260g479kcal56.1g8.3g21g8.6g
Annoskoko puolitettuna630g240kcal28.1g4.2g10.5g4.3g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122852