Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g300g654kcal29.4g120.6g5.4g25.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Salsa medium (Rainbow)200g50kcal2.2g8.6g0.4g3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g40g56kcal1.2g1.6g4.8g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman240g480kcal52.8g2.4g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3380kcal265.8g285.4g123.4g63.4g
Valittu annoskoko1260g1690kcal132.9g142.7g61.7g31.7g
Annoskoko puolitettuna630g845kcal66.5g71.4g30.9g15.9g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225