Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 600g852kcal105.2g0g47.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 188g80kcal0.7g7.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2368kcal218g46.6g133.6g12.6g
Valittu annoskoko1260g1184kcal109g23.3g66.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna630g592kcal54.5g11.7g33.4g3.2g
Arvot/100g100g94kcal8.7g1.8g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282