Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g5.9kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Lanttu 210g61kcal2.1g9.7g0.6g3.8g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Punajuuri 233g90kcal2.3g16.1g0.5g5.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g13g32kcal0.8g1.1g2.7g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g117g175kcal21g0g10.5g0g
Maizena maissitärkkelys70g245kcal0.6g60.8g0g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1343kcal58.2g202.2g29.8g29.4g
Valittu annoskoko1260g672kcal29.1g101.1g14.9g14.7g
Annoskoko puolitettuna630g336kcal14.6g50.6g7.5g7.4g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162