Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka35g3.8kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g402g390kcal28.2g52.3g2g23.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)437g131kcal4.4g26.2g0.9g4.4g
Makaroni, pasta 131g429kcal13.4g87.1g1.4g4.4g
Pinaatti 44g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2468kcal98.6g354.2g58.6g74g
Valittu annoskoko1260g1234kcal49.3g177.1g29.3g37g
Annoskoko puolitettuna630g617kcal24.7g88.6g14.7g18.5g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284