Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton720g770kcal166.3g0g10.8g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)360g540kcal57.6g14.4g28.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)54g389kcal0g0g43.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g79g304kcal19g0g26.1g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 38g8.5kcal0.5g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g4024kcal486.8g30g218.4g1.8g
Valittu annoskoko1260g2012kcal243.4g15g109.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna630g1006kcal121.7g7.5g54.6g0.5g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153