Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g350g438kcal73.5g0g15.8g0g
Pekoni (Dulano)82g209kcal14.7g2.6g15.5g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Porkkana 88g29kcal0.5g4.9g0.2g2.2g
Palsternakka 233g148kcal1.2g27.5g0.9g10.5g
Selleri, annos 50g88g12kcal0.9g2.6g0g0g
Paprika punainen 29g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1948kcal184.4g86.2g88.8g29.6g
Valittu annoskoko1260g974kcal92.2g43.1g44.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna630g487kcal46.1g21.6g22.2g7.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067