Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 191g1358kcal1.4g0.8g152.9g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g191g937kcal6.9g116.6g47.8g0g
Kananmuna kuoreton 200g286kcal25g0.6g20.5g0g
Sokeri 200g813kcal0g200.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g925kcal27.5g188.6g3.2g9.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.3g29kcal0g7.2g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 182g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer15g48kcal3.4g1.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g8803kcal128.8g1033.8g455g18.8g
Valittu annoskoko1260g4402kcal64.4g516.9g227.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna630g2201kcal32.2g258.5g113.8g4.7g
Arvot/100g100g349kcal5.1g41g18.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594