Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali585g123kcal7g19.9g1.2g12.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g221g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)280g672kcal49g0g56g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit175g228kcal5.3g3.5g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2169kcal125.2g73g160.8g35.6g
Valittu annoskoko1260g1085kcal62.6g36.5g80.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna630g542kcal31.3g18.3g40.2g8.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996