Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g450g981kcal82.4g0g73.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus210g735kcal29.4g1.1g67.2g0g
Herne kuivattu600g1692kcal107.4g291g6g60g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g6816kcal438.4g584.2g293.2g120g
Valittu annoskoko1260g3408kcal219.2g292.1g146.6g60g
Annoskoko puolitettuna630g1704kcal109.6g146.1g73.3g30g
Arvot/100g100g271kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161