Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.7g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Punajuuri 60g23kcal0.6g4.1g0.1g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.7g0.6g0.6g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g918kcal73g67g36.8g22.4g
Valittu annoskoko1260g459kcal36.5g33.5g18.4g11.2g
Annoskoko puolitettuna630g229kcal18.3g16.8g9.2g5.6g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374