Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 419g117kcal5g17g0.8g8.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen168g34kcal1g6.4g0.5g2.3g
Kurkku, tuore140g14kcal0.8g2.4g0.1g1g
Päärynä kuorittu 392g170kcal1.2g31.3g0.4g15.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki140g112kcal18.2g2.8g2.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g922kcal52.4g119.8g12.6g54.8g
Valittu annoskoko1260g461kcal26.2g59.9g6.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna630g230kcal13.1g30g3.2g13.7g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714