Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g2857g714kcal31.4g142.9g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g357g125kcal14.3g12.5g1.4g16.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1714g2367kcal321.4g0g120g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl71g179kcal8.6g1.1g15.7g0.1g
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6770kcal751.4g313g274.2g32.4g
Valittu annoskoko10000g3385kcal375.7g156.5g137.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1693kcal187.9g78.3g68.6g8.1g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994