Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3169g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1584g555kcal15.8g103g7.9g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g1267g1141kcal58.3g209.1g8.9g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g1267g1141kcal76g190.1g1.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow1267g317kcal11.4g60.8g3.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1267g2104kcal240.8g0g126.7g0g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10599kcal808.8g1141.2g297.8g5.4g
Valittu annoskoko10000g5300kcal404.4g570.6g148.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2650kcal202.2g285.3g74.5g1.4g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151