Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g127g913kcal0g0g101.4g0g
Sipuli (kuorittu)824g222kcal10.7g39.5g1.6g14g
Valkosipuli 127g137kcal10g20.7g0.8g2.7g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)1445g217kcal28.9g14.4g1.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2535g634kcal33g106.5g5.1g0g
Katkarapu 2281g1561kcal329.4g0g25.1g0g
Suola, annos 3g63g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen63g25kcal1.3g5.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2535g8368kcal50.7g76g887.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24153kcal928g525.6g2045.2g33.4g
Valittu annoskoko10000g12077kcal464g262.8g1022.6g16.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6038kcal232g131.4g511.3g8.4g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678