Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras292g934kcal40.3g169.2g9.3g23.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)187g205kcal46.7g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Tilli, tuore 5.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g18g4.3kcal0.4g0.6g0.1g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g292g175kcal5.8g24.8g5.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)292g175kcal2.9g13.1g11.7g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Korppujauho 15g53kcal1.5g10.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2527g3223kcal202.4g456.2g60.2g55g
Valittu annoskoko1263g1611kcal101.2g228.1g30.1g27.5g
Annoskoko puolitettuna632g806kcal50.6g114.1g15.1g13.8g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964