Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 226g29kcal2.5g2.2g0.5g2.7g
Luumutomaatti pirkka, 83g150g30kcal0.9g5.7g0.5g9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kurkku 150g16kcal0.8g2.1g0.2g1.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g278g529kcal69.5g0g27.8g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g206g124kcal0.8g30.9g0.2g2.9g
Kananmuna, keitetty 165g236kcal20.7g0.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g1976kcal192.8g91.4g92.8g34.4g
Valittu annoskoko1266g988kcal96.4g45.7g46.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna633g494kcal48.2g22.9g23.2g8.6g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340