Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g45g171kcal0.5g41.4g0.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g27g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g225g225kcal31.5g3.8g9.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.5g47kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Sieni tatti, hapero 450g124kcal8.2g13.1g2.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2533g1943kcal91.2g155.8g98.2g19.4g
Valittu annoskoko1267g972kcal45.6g77.9g49.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna633g486kcal22.8g39g24.6g4.9g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234