Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)140g490kcal18.2g98g2.1g4.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)280g459kcal70g2.5g18.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g420g168kcal7.1g34.4g0.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 70g106kcal5.6g3.3g7.7g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%280g336kcal8.1g12.6g28g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper49g142kcal12.7g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2534g3417kcal244.2g304.2g134.2g9.6g
Valittu annoskoko1267g1708kcal122.1g152.1g67.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna634g854kcal61.1g76.1g33.6g2.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961