Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi150g540kcal75g54g1.5g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g150g561kcal0g145.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl300g1050kcal42g192g9.3g16.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.5g27kcal0.3g6g0.3g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g3.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl98g624kcal13.7g3.3g61.4g0g
Rusina 90g263kcal2.5g54.1g0.4g8.7g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl150g1350kcal0g0g150g0g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2535g8986kcal271g936.2g449.4g54.8g
Valittu annoskoko1268g4493kcal135.5g468.1g224.7g27.4g
Annoskoko puolitettuna634g2247kcal67.8g234.1g112.4g13.7g
Arvot/100g100g354kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405