Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3028g848kcal18.2g180.2g6.1g75.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1060g4133kcal2.1g1028g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2952g10130kcal300.8g2066.6g35.4g103.3g
Leivinjauhe 151g266kcal7.9g57.2g0g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g61g242kcal0g60g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g61g220kcal2.1g48.2g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 1665g2376kcal208.2g5g170.7g0g
Rypsiöljy 1022g9037kcal0g0g1022g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g54505kcal1078.6g6890.4g2472.6g359.6g
Valittu annoskoko10000g27253kcal539.3g3445.2g1236.3g179.8g
Annoskoko puolitettuna5000g13626kcal269.7g1722.6g618.2g89.9g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257