Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)375g413kcal86.3g0g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 375g68kcal2.1g9.4g1.5g2.6g
Parsakaali brokkoli 195g68kcal9g3.8g0.6g4.9g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Herkkusieni 60g10kcal1.3g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g60g50kcal2.6g11.5g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g23g16kcal1.8g1.8g0.8g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g1632kcal210.8g70.8g53.4g23g
Valittu annoskoko1269g816kcal105.4g35.4g26.7g11.5g
Annoskoko puolitettuna635g408kcal52.7g17.7g13.4g5.8g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312375