Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 263g73kcal3.1g10.7g0.5g5.5g
Hirvenliha 210g236kcal44.4g0g6.3g0g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g964kcal101.8g48.4g34.8g20g
Valittu annoskoko1269g482kcal50.9g24.2g17.4g10g
Annoskoko puolitettuna635g241kcal25.5g12.1g8.7g5g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881