Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 225g253kcal47.6g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Lanttu 135g39kcal1.4g6.2g0.4g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)180g54kcal1.8g7.2g0.7g0.4g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen6.8g12kcal2.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g986kcal114g71.8g19g23.4g
Valittu annoskoko1269g493kcal57g35.9g9.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna635g247kcal28.5g18g4.8g5.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280