Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 95g19kcal0.7g2.8g0.1g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha315g523kcal59.9g0g31.5g0g
Sipuli 135g41kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Voi 9g65kcal0.1g0g7.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl9g23kcal1.1g0.1g2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g338g169kcal5.1g24.6g4.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g180g47kcal2.2g7g0.4g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g1834kcal143.4g94.6g92.2g15.4g
Valittu annoskoko1269g917kcal71.7g47.3g46.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna635g458kcal35.9g23.7g23.1g3.9g
Arvot/100g100g72kcal5.7g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484