Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)526g583kcal64.7g10g31g4.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 263g199kcal4.9g40.5g0.5g2.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 105g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g1762kcal145.6g133.8g64.8g27g
Valittu annoskoko1269g881kcal72.8g66.9g32.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna635g441kcal36.4g33.5g16.2g6.8g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201