Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 21g14kcal1.1g2g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio 1.3g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g17g13kcal2.7g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g66kcal8g5.4g1g1.8g
Valittu annoskoko127g33kcal4g2.7g0.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g16kcal2g1.4g0.3g0.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234