Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Raparperi 23g7.6kcal0.2g1.2g0g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g99kcal0.4g23g0g0.6g
Valittu annoskoko127g49kcal0.2g11.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g25kcal0.1g5.8g0g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.2g9g0g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516