Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g63g15kcal0.8g2.6g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 21g29kcal3.9g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g7g26kcal0.6g5.3g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli, annos 20g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.4g0.9kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g244kcal11.6g16.8g15g2g
Valittu annoskoko127g122kcal5.8g8.4g7.5g1g
Annoskoko puolitettuna64g61kcal2.9g4.2g3.8g0.5g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199