Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Naudanpaisti 38g42kcal8.1g0g1g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g176kcal18g13.8g5g1.2g
Valittu annoskoko127g88kcal9g6.9g2.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g44kcal4.5g3.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g69kcal7.1g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268393