Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 48g173kcal3.9g37.7g0.3g0.8g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)26g34kcal2.6g0.8g2.3g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]26g31kcal3.1g0.5g1.8g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow26g26kcal1.8g0.8g1.8g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g528kcal22.8g79.6g12.4g1.8g
Valittu annoskoko127g264kcal11.4g39.8g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g132kcal5.7g19.9g3.1g0.5g
Arvot/100g100g208kcal9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383689