Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty80g111kcal4.1g22.2g0.5g2.7g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g13g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka13g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala öljyssä 9g18kcal2.5g0g0.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g12g10kcal0.3g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g308kcal14.2g52.2g4.2g5.4g
Valittu annoskoko127g154kcal7.1g26.1g2.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna64g77kcal3.6g13.1g1.1g1.4g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340