Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl19g75kcal0g18.7g0g0g
Oivariini vähärasvainen6.2g34kcal0.1g0.1g3.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13g0.4g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Perunajauho 1dl=70g1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g484kcal11g74.6g15g1.8g
Valittu annoskoko127g242kcal5.5g37.3g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna64g121kcal2.8g18.7g3.8g0.5g
Arvot/100g100g191kcal4.3g29.3g5.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293624